Overslaan naar hoofdinhoud

Na een paar keer proberen.. om precies uit te vinden welke instelling bij me past, werd ik helemaal enthousiast!

Nadine

Iedere week vragen wij aan een Real Mom of zij de NurtureGoods ervaring willen. Deze mama’s gebruiken een borstkolf van NurtureGoods om zo hun ervaringen te beschrijven en te delen. Zo hopen wij de NurtureGoods ervaring meer onder de aandacht te brengen en jou te helpen bij het maken van een keuze. Deze week is het de beurt van mama Nadine Lees jij mee?

De NurtureGoods ervaring van Nadine (Instagram @nadine_bertels)

Ik ben Nadine, mama van Sam (5) en Elisa (0).

5 Maanden geleden ben ik gestart met een nieuw avontuur, 1e keer borstvoeding! Waar bij onze zoon Sam die kans ontnomen was door de heftige pittige start, ging ik nu de uitdaging opnieuw aan.

Het zou weleens moeilijk kunnen worden, vertelde ze in het ziekenhuis. Een keizersnede en geboorte met 36 weken.. Dat is meestal een combinatie voor een moeizame start wat borstvoeding betreft. Kolven na een prematuur geboorte, maar ik ging ervoor! 

Dit alles was wonderlijk genoeg geen enkel probleem! De voeding kwam op gang!  In het ziekenhuis meerdere keren kolven want Elisa was door de vroeggeboorte te zwak om zelf te kunnen drinken. Pittig! Hard werken, maar toch doorgezet! Na een aantal weken lukte het haarzelf om te drinken aan de borst en hoefde ik niet meer heel de dag te kolven.

Maar toen besloot ons meisje met 7 weken door te slapen! Om de borstvoeding goed op gang te houden, toch maar weer kolven!

Ik zag de borstkolf van NurtureGoods en was mega nieuwsgierig! Een draadloze kolf hoe fijn! Dat klonk als muziek in de oren! En ook nog eens dubbelzijdig! Win, win dus! Ik mocht de Smart 3.0 kolf van NurtureGoods gaan testen.

Na een paar keer proberen.. om te precies uit te vinden welke instelling bij me past, werd ik helemaal enthousiast! Echt wat fijn gewoon lekker kolven op de bank, op bed, voor de tv, achter de laptop, noem maar op. Met een tijdschrift en een theetje of bak koffie… 15 min en een flesje melk extra! De vriezer raakt al vol! Super handig voor extra voeding of voor als mama ook even weg moet.  

Kortom een superfijne kolf, doet helemaal niks onder t.o.v. een A-merk. Hij heeft meerdere standen, fijne zachte borstschildjes en groot voordeel: hij is draadloos!  Niet teveel losse onderdelen dus easy schoon te maken, top! Opgeladen gaat de kolf ook nog eens lang mee! Al 7 keer gekolfd en  hij is nog steeds niet leeg.

Er zit een speen bij zodat je die meteen na het kolven op de fles kan draaien en kan gebruiken als fles om de afgekolfde voeding aan je kleine te geven! Super gemakkelijk. Dan nog even over het uiterlijk van de kolf. Check de kleur eens, super mooi om in het zicht te laten staan. Deze kolf hoef je niet op te bergen.

Ik ben heel blij dat ik dit avontuur begonnen ben en dat dit avontuur nu nog handiger gemaakt wordt door de fijne kolf van NurtureGoods! Zo verzorgen wij samen met liefde! 

Liefs, 

Nadine Bertels 

Wil jij meer weten over Nadine? Volg haar dan op Instagram @nadine_bertels