Overslaan naar hoofdinhoud

Voor het eerst kon ik achterover leunen en genieten van onze dochter terwijl de kolf zijn werk deed.

Sandra

Iedere week vragen wij aan een Real Mom of zij de NurtureGoods ervaring willen. Deze mama’s gebruiken een borstkolf van NurtureGoods om zo hun ervaringen te beschrijven en te delen. Zo hopen wij de NurtureGoods ervaring meer onder de aandacht te brengen en jou te helpen bij het maken van een keuze. Deze week is het de beurt van mama Sandra. Lees jij mee?

De NurtureGoods ervaring van Sandra (instagram @sandraa_bies)

Hoe kolven een feestje kan zijn

Of ik een kolf wilde testen, was de vraag een paar weken geleden. Daar zeg ik absoluut geen “nee” tegen, zeker niet gezien het feit dat ik elk moment kan bevallen en nog geen kolf in huis heb. Laat staan heb nagedacht over een borstkolf. 

Mijn droom was om dit keer de borstvoeding wel te doen slagen. Bij onze zoon is het door een heftige bevalling niet mogen lukken. Met kolven hebben we geprobeerd de productie op gang te houden, zodat ik het later nog eens kon proberen. Maar ook dit mocht niet lukken. Mijn ervaring met kolven werd destijds van kwaad tot erger. Ik stond er echter wel voor open om het nu opnieuw te proberen. 

Iedere kolf is anders en deze van NurtureGoods zag er echt fantastisch uit en hij was ook nog eens draadloos én dubbelzijdig! Een dikke voorsprong al in mijn ogen. 

Met een fijne kolf in handen om te testen, stond ik vol goede moed aan dit nieuwe avontuur samen met onze pasgeboren dochter. Door de keizersnede is er een kans dat de borstvoeding niet op gang komt, maar we zien wel waar het schip strandt. 

Gelukkig kwam na de geboorte mijn productie al snel op gang, dus kon dit avontuur echt van start van! 

In het begin had ik behoorlijk wat productie, dus ik kon al snel beginnen met het testen van de kolf. En niet alleen om de productie wat af te remmen, maar de kolf zorgt er door de verschillende standen ook voor dat de productie goed op gang blijft/wordt gebracht. 

Na een paar keer testen, wist ik precies welke stand ik fijn vond en welke goed bij mij paste. Voor het eerst kon ik achterover leunen en genieten van onze dochter terwijl de kolf zijn werk deed. Of lekker genieten van een kop koffie of een boek, want ik heb de handen even vrij. Zo is kolven dus eigenlijk wel een feestje! 

Doordat hij draadloos is, hoef je er geen rekening mee te houden waar je gaat zitten. In eerste instantie was ik sceptisch over de batterijduur, maar hij gaat echt wel een heel aantal kolfsessies mee voor hij weer opgeladen moet worden. 

Ik ben dus zeer tevreden en echt te spreken over deze kolf! Boven verwachtingen.
Hij heeft meerdere standen, wordt geleverd met hele fijne en zachte borstschilden en hij is ook nog draadloos. Nog een pluspunt is dat hij heel makkelijk is schoon te maken, doordat er niet teveel toeters en bellen aan zitten. Gewoon heel easy dus. 

En niet te vergeten, bij de kolf wordt ook een speentje geleverd. Zo kun je dus na het kolven direct het speentje erop zetten en het flesje geven aan je baby. Hoe handig! 

Nog een leuk, en voor sommigen ook niet geheel onbelangrijk detail, is het uiterlijk. De kolf is namelijk vrij compact en heeft een hele leuke uitstraling. Deze hoef je dus niet te verstoppen als er opeens bezoek op de stoep staat voor de kraamronde. En als je weer aan het werk moet, stop je hem ook zo in je tas. 

Kortom, ik ben dus zeer tevreden en raad hem iedereen aan! 

Veel liefs,
Sandra 

Wil jij meer weten over Sandra? Volg haar dan op Instagram @sandra_biesl