Overslaan naar hoofdinhoud

Mijn uitgerekende datum viel in de 41e week van mijn zwangerschap en het was een moeilijke bevalling met gezondheidscomplicaties tot gevolg.

Sana

Om de week vragen wij aan een Real Mom of zij de NurtureGoods ervaring willen. Deze mama’s gebruiken een borstkolf van NurtureGoods om zo hun ervaringen te beschrijven en te delen. Zo hopen wij de NurtureGoods ervaring meer onder de aandacht te brengen en jou te helpen bij het maken van een keuze. Deze week is het de beurt van mama Sana. Lees jij mee?

De NurtureGoods ervaring van Sana (Instagram @sananas_n)

Ik dacht dat het me deze keer niet zou lukken om mijn moedermelk te geven
Mijn ervaring met de tweede bevalling was onverwacht. Laat ik me eerst even voorstellen: ik ben Sana, moeder van twee dochters: Layan is vijf jaar oud en de tweede Lana, is geboren op 12.12.2022. Als moeder wil ik jullie graag vertellen over mijn ervaring met borstvoeding. Bij mijn eerste bevalling had ik geen problemen met borstvoeding en heb haar anderhalf jaar lang borstvoeding kunnen geven. Ik kan zeggen dat het een zeer succesvolle ervaring is en ik heb geen enkel probleem of moeilijkheid ondervonden. Mijn borsten kolfden moedermelk in goede hoeveelheden en mijn dochter was vol.

Mijn tweede bevalling was anders. Tijdens de zwangerschap was ik er psychologisch klaar voor om borstvoeding te geven. Ik kocht geen flesjes of flesvoeding omdat ik mijn dochter natuurlijk borstvoeding wilde geven, net als haar oudere zus Layan.

De verpleegster vertelde me dat de natuurlijke melk binnen een paar dagen zou komen en raadde me aan om vloeistoffen te drinken. Toen ik thuiskwam paste ik alle tips toe en het werkte! Mijn borsten zaten vol melk maar het kwam niet naar beneden en mijn borst was erg verstijfd en de pijn was ondraaglijk. Ik had last van gebroken tepels en allergieën en het borstvoedingsproces was een nachtmerrie voor me geworden. Ik kocht een handmatige borstkolf maar die was niet effectief, hij pakte de tepel niet goed op. Ook is het is erg vermoeiend voor mijn handen, ik was gedwongen om met mijn hand te duwen om te kolven en na meer dan een half uur inspanning krijg ik er nog niets uit. Uiteindelijk is het me gelukt om de moedermelk voor mijn dochter te kolven.


Mijn ervaring met de Nurturegoods Smart 3.0 Dual Pump Borstkolf
Na gebruik van de Nurturegoods Smart 3.0 dubbele pomp was ik verrast door het resultaat. Want in tegenstelling tot handmatig afkolven, ziet de kolf er erg mooi uit, is hij gemakkelijk in gebruik en ook nog pijnloos. De tepel pakt goed en de kolf is handig net als het masseren van de borsten. De kolf is gemakkelijk op te laden en je kunt de kolf ook draadloos gebruiken na het opladen. De batterij gaat lang mee en je kunt ook de zuigmethode kiezen: snel of langzaam. Het apparaat heeft een scherm waar je alle informatie kunt zien en die ook je tijd berekent, hoe lang je aan het kolven bent.
De kolf is klein en heel effectief, ik kan melk aan de rechter- en linkerkant tegelijk afkolven en ik kan hem in elke positie gebruiken. Of ik nu sta te koken, op bed lig of tv kijk.
Per kolf beurt vulde ik twee flessen, ik gaf er een aan mijn dochter om uit te drinken en bewaarde de tweede voor later. De kolf is ook nog licht in gewicht, op deze manier kan ik hem in mijn tas stoppen en overal mee naartoe nemen.

Mijn mening over de Nurturegoods borstkolf
Eerlijk gezegd ben ik erg blij dat ik dankzij de kolf van Nurturegoods eindelijk mijn dochter borstvoeding heb kunnen geven vanaf de natuurlijke borst. Ik voel me erg op mijn gemak omdat ik met succes borstvoeding heb gegeven. Ik hoef me geen zorgen te maken over borstvoeding omdat elke keer als ik kolf de melk in mijn borsten toeneemt en vernieuwt.

Mijn dochter is nu drie maanden oud en bij haar laatste controle verzekerde de dokter me dat haar gewicht en grootte heel goed zijn. Dankzij deze kolf slaapt mijn dochter goed met moedermelk.

Mijn ervaring met de handmatige borstkolf 
Helaas was het dit keer niet zo gemakkelijk. Mijn uitgerekende datum viel in de 41e week van mijn zwangerschap en het was een moeilijke bevalling met gezondheidscomplicaties tot gevolg. De eerste twee dagen kon ik mijn dochter geen borstvoeding geven en moest ik haar kunstvoeding geven.


De NurtureGoods borstkolf heeft een geweldig ontwerp en wordt geleverd met extra’s.
Specificaties:
NurtureGoods Dubbele Efficiënte Borstkolf Kleur: Licht Roze
Materiaal: PP, siliconen, BPA-vrij
Batterij: 3400 mAh
Maat: 58-65 dB
Volume: 58-65 db

Extra meegeleverd:
2x NurtureGoods babyfles (180 ml) + dop + speen
Adapter + USB kabel
NurtureGoods Kolfdagboek (eBook)

Wat betreft het reinigen, dat is heel makkelijk bij deze kolf! De kolf kun je gewoon afwassen met water en steriliseren en hij is weer klaar voor gebruik. Ook kun je de onderdelen in de vaatwasser wassen. Als ik een review voor deze kolf mag geven, geef ik hem een 10/10!!

Als moeder met twee kinderen kan ik alle startende moeders deze geweldige NurtureGoods Smart 3.0 kolf aanraden! Ook als je een (kraam)cadeau wilt geven, adviseer ik Nurturegoods smart 3.0, het zal een effectief en nuttig cadeau zijn! De prijs is het zeer redelijk in verhouding met de efficiëntie en uitmuntendheid.

Heel veel liefs, Sana
Wil jij meer weten over Sana? Volg haar dan op Instagram @sananas_n