Overslaan naar hoofdinhoud

Super tevreden en gebruik mijn A kolf merk sinds ik de Nurturegoods 3.0 heb helemaal niet meer.

Kim

Iedere week vragen wij aan een Real Mom of zij de NurtureGoods ervaring willen. Deze mama’s gebruiken een borstkolf van NurtureGoods om zo hun ervaringen te beschrijven en te delen. Zo hopen wij de NurtureGoods ervaring meer onder de aandacht te brengen en jou te helpen bij het maken van een keuze. Deze week is het de beurt van mama Kim. Lees jij mee?

nurturegoods smart 3.0 ervaring beoordeling review
De NurtureGoods ervaring van Kim (Instagram @Kimvn1987)

Het was zover, we moesten weer aan het werk. Toen nam team NurtureGoods contact met mij op om hun dubbelzijdige borstkolf te testen, de Smart 3.0. Deze kolf ziet er super mooi uit is klein en erg handzaam. Doordat beide borsten gestimuleerd worden, wordt er ook meer melk toegeschoten. Deze kolf is ook geschikt voor fulltime kolvende moeders omdat de productie maximaal gestimuleerd kan worden. Deze borstkolf heeft een fijne pulsfuntie om je toeschiet reflex te stimuleren. Fijne zachte silicone inleggen voor in de schelpen, compact in gebruik, draadloos met een krachtige batterij. Ik kan hem zeker 6x 20 minuten dubbelzijdig gebruiken. De kolf is heel hygiënisch doordat deze eenvoudig te reinigen is. Een bijkomend voordeel is dat de kolf een timer heeft die aangeeft hoelang je bezig bent. En door de fijne pulsfuntie heb ik binnen no time melk in de flesjes. 15 minuten per sessie is genoeg voor mij om 2 flesjes te vullen met +/- 120cc per keer.

Pluspunten:

–  Mooi discreet design ik laad hem gewoon op, op mijn bureau.

– Dubbelzijdig kolven (maar je hebt ook de optie om enkelzijdig te kolven),

– Compacte kolf met krachtige motor en oplaadbare batterij.

– Hygiënisch in gebruik.

– Timer geeft aan hoelang je aan het kolven bent en er zit een memorie functie op die je favoriete kolfsterkte onthoudt.

Minpunten:

  • Voor mij geen probleem maar de motor van de kolf is op hogere stand wat luider.

Kortom super tevreden en gebruik mijn A kolf merk sinds ik de Nurturegoods 3.0 heb helemaal niet meer. Zeker een aanrader en hij komt met allerlei accessoires zoals een speen voor op de flesjes die je de mogelijkheid geeft om je afgekolfde melk gelijk aan je kleintje te geven.

Vriendelijk groet Kim van Niersen

Wil jij meer weten over Kim? Volg haar dan op Instagram @Kimvn1987