Overslaan naar hoofdinhoud

Over ons

Onze kernwaarden

NurtureGoods ontzorgt de nieuwe ouders van vandaag en morgen. Ervaar meer comfort en tijd voor je geliefden en jezelf dan ooit. Wij ontzorgen jou als ouder met onze producten van hoogwaardige kwaliteit die tijdswinst en comfort opleveren. Daarnaast willen wij jou zo goed mogelijk op weg helpen door de juiste informatie aan te bieden en stress te ontnemen door een 100% tevredenheids klantenservice na te streven. Daardoor kun jij je kind alle zorg, aandacht en liefde geven die het nodig heeft. Dit vatten wij samen in ons motto tot “Verzorg met liefde”.

Onze missie luidt: “het nieuwe leven het beste geven door de behoeftes van ouder en kind serieus te nemen”. Wij werken hierbij vanuit drie kernwaarden: betrouwbaarheid, toewijding, en ontzorgen.

Toewijding

Deze kernwaarde staat voor onze toewijding om kinderen te helpen zich te ontwikkelen in de eerste 7 levensjaren. Daarnaast staat het voor de continue ontwikkeling van onze producten om aan jouw huidige behoeften te blijven voldoen.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid betekent dat wij vanuit een liefdevolle houding voortdurend een veilige en betrouwbare omgeving willen creëren. Deze kernwaarde wordt weerspiegeld in onze zorgvuldig ontworpen producten en onze persoonlijke klantenservice.

Ontzorgen

Wij ontnemen zo veel mogelijk moeilijkheden door waardevolle informatie en gebruiksvriendelijke producten aan te bieden. Dit leidt tot meer tijdswinst en algemeen comfort, zodat jij je kind alle zorg, aandacht en liefde kan geven die het verdient.

Verzorg met liefde

Alles wat een kind meemaakt en leert in zijn eerste 7 levensjaren zijn essentieel voor zijn verdere ontwikkeling als mens. Denk hierbij aan lopen, praten en omgaan met teleurstellingen en emoties. Het is inmiddels aangetoond dat sociaal emotionele ontwikkeling vooral in deze jaren erg belangrijk is. In deze periode ontstaan namelijk veel patronen voor het latere leven.

Wij van NurtureGoods willen graag een positieve bijdragen leveren aan deze belangrijke levensfase. Daarnaast willen wij jou zo goed mogelijk op weg helpen door de juiste informatie aan te bieden. Daardoor kun jij je kind alle zorg, aandacht en liefde geven die het nodig heeft. Met andere woorden…

“Verzorg met liefde”

[contact-form-7 id=”503″]